About me
קצת עלי
מנהלת המחלקה לתזונה קלינית ברמב״ם ומרצה בתואר ראשון ושני בתזונה.
בעלת תואר בוגר במדעי התזונה מאוניברסיטה העברית ודוקטורט במדעי הרפואה במסלול ישיר מבה"ס לרפואה בטכניון ע"ש ברוך רפפורט.
מחקר הדוקטורט עסק במניעת אוסטאופורוזיס בעזרת סידן ומאז מרבית המחקרים שלי עוסקים בתזונה מונעת. הייתי פעילה מאוד בתוכנית עירונית שהטמיעה בבתי ספר ובגנים את התכנית "תפור עלי לגדול בריא" עם קופסת האוכל כדוגמה. כדיאטנית ילדים המחקר האהוב עלי ביותר הנו מחקר הדרכת הורים לתינוקות בני חצי שנה לגבי מעבר למוצקים (מצורפת "טעימה" מהמחקר בסרטון). מחקרים עדכניים נוספים עוסקים בהריון אצל נשים בסיכון גבוה, עם תוצאות יפות אצל נשים לאחר ניתוח בריאטרי, ומחקר למציאת פתרון למניעת רעלת הריון בעיצומו כעת.
אז אם "הילד לא אוכל", או הבית מטורטר סביב נושא האוכל, אשמח ללוות אתכם בשלבים המוקדמים ולהשיג שינוי.
הליווי יכול להיות ממש בזמן הארוחות עצמן, או בשיחות הכוונה לפני ואחרי. מובטחות תוצאות מרגשות.
Caring Channels
ערוצי טיפול
התמחויות
מומחיות
- אכילה בררנית
- הפרעות האכלה של תינוקות (FTT)
- הריון והנקה
- תינוקות
Nutritional Approach
גישה דיאטטית
- אכילה מודעת (Mindfulness)
- תזונה מותאמת אישית
What Happens in My Sessions
מה קורה במפגשים שלי
Nutritional Philosophy
פילוסופיה דיאטטית
שפות
שפות
Education
השכלה
-
תואר ראשון בתזונה
האוניברסיטה העברית -
מסלול ישיר לדוקטורט
בביה״ס לרפואה בטכניון על שם ברוך רפפורט
Experience
נסיון תעסוקתי
-
מרצה בכירה
המכללה האקדמית בתל-חימלמדת סטודנטים לתזונה בתואר הראשון ונהשני ומנחה לתארים מתקדמים